senseBox home rakennussarja
senseBox home rakennussarja senseBox home rakennussarja Ilmanpaine & lämpötila Valaistusvoimakkuus & UV-intensiteetti Pienhiukkaset PM10 & PM2.5

senseBox home rakennussarja

167,00 €
Sisältää alv. 24 %

Münsterin yliopiston geoinformatiikan instituutissa kehitetty "Citizen Science" -laite mittaa sääilmiöitä ja ilmanlaatua. Erittäin laadukkaan sensorit.

Mittaukset ovat vapaasti nähtävissä opensensemap.org -sivustolla. Mittaukset tallentuvat pilveen, ja sieltä voi tarkastella mittaushistoriaa kuvaajan kera. Perustoimitus sisältää Wifi been sekä lämpötilaa ja suhteellista kosteutta mittaavan anturin. Ilmanpaine-,  valaistusvoimakkuus-, uv-intensiteetti-, ja pienhiukkaspitoisuus PM10 ja PM2.5 -mittaukset saadaan mukaan lisäanturit tilaamalla. Rakennusohjeet englanniksi. Laite tarvitsee Wifi -yhteyden ja verkkovirtapistokkeen. Johdon pituus 3,5m. 

Toimitusaika n. 2 viikkoa. senseBoxit toimitetaan erillisenä lähetyksenä DHL:n ovelle kannettavalla paketilla ilman lisäkuluja. Maksat siis vain yhden toimituskulun tilausta kohti. Muut tuotteet toimitamme valitsemallasi toimitustavalla.

Paino:
1200 g
Arvostelut 0 arvostelua